Maansiirto- ja maanrakennustyöt ammattilaiselta

Kerro, mitä tarvitset & me hoidamme loput

Maanrakennusurakoitsijaa tarvitaan monenlaisiin projekteihin. Koska esimerkiksi rakennusten perustukset, salaojitus tai tiepohjat on tehtävä erityisen huolellisesti, tarvitaan työhön kokenut ja asiansa osaava yritys. Juuri sellainen on lapualainen Pelanderin Kaivuu Oy, jolta hoituvat kaikki maanrakennus-, maansiirto- ja muut urakkaan liittyvät työt. Erikoisalaamme ovat siirtoviemärityöt ja purkutyöt. Lapuan seudun lisäksi palvelemme asiakkaitamme laajasti koko Etelä-Pohjanmaalla, mutta sopimuksen mukaan tulemme mielellämme urakoimaan hieman kauemmaksikin. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous kohteestasi!

Pelanderin Kaivuu Oy:n palvelut

  • maanrakennus
  • maansiirto
  • maa-aineksen kuljetus
  • kaivuutyöt
  • siirtoviemärityöt

Palvelemme sekä yksityisiä asiakkaita, yrityksiä, taloyhtiöitä, kuntia kuin kaupunkejakin. Kaikki työt suoritetaan järeillä, huolletuilla laatukoneilla & ammattimiehillä parhaan työtuloksen varmistamiseksi.

Yksityishenkilöille kotitalousvähennystä

Yksityishenkilön tilaamista maanrakennustöistä voi saada kotitalousvähennystä. Mikäli esimerkiksi teetät puutarhan tai pihamaan muokkaustöitä kotona tai mökillä, voit vähentää osan kuluista verotuksessasi. Lue lisää kotitalousvähennyksestä Verohallinnon sivuilta.